Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 22. do 24.3.2019

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (22., 23. in 24. marec 2019): Obravnavali smo kaznivi dejanji Zatajitev in Nasilništvo. Po zbranih obvestilih bosta podani kazenski ovadbi.

Na glavni cesti G2 106 pri Žlebiču, smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na regionalni cesti R748 pri Lužarjih, smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku, smo obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Obravnavali smo poškodovanje vozila na parkirnemu prostoru v Ribnici. O zadevi bo napisan Uradni zaznamek.

Na glavni cesti G2 106 pri Srobotniku, regionalni cesti R212 pri Vinicah, na regionalni cesti R653 na Hribu in pri Srednji vasi pri Dragi, smo obravnavali povoženje divjadi. Udeležencem so bila izdana obvestila o odstopu od ogleda.

Prijeli smo tri prebežnike, ki so ilegalno prestopili državno mejo. Po postopku so bili vrnjeni hrvaškim mejnim organom.

Pripravil/a:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj