Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 22.7. do 24.7.2016

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (22., 23. in 24. julij 2016): Opravljena je bila intervencija v gostinskem lokalu, kjer so se tri gostje nedostojno vedle do natakarice. Izdan jim je bil plačilni nalog.
NN je v Dolnjih Retjah vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odnesel denar in zlatnino. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1.200EUR.

V Velikih Laščah je voznik z osebnim avtomobilom izsilil prednost voznici osebnega avtomobila zaradi česar prišlo do trčenja. Na vozilih je nastalo za okoli 1.500EUR materialne škode, telesno v nesreči ni bil poškodovan nihče. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

Intervenirali smo pri kršitvi javnega reda in miru pri čemer so gosti lokala v Sodražici povzročali hrup ter s tem motili nočni počitek.

Najdeno je bilo moško kolo znamke Aggressor, lastnik le tega lahko prevzame na tuk. PP.

Na G2 106, v bližini Ortneka, je voznik z osebnim avtomobilom povozil jazbeca. Na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode.

Zaradi kršitev določil ZJRM je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Vozniku neregistriranega vozila je bilo vozilo zaseženo, saj je tega vozil tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Izdan mu je bil plačilni nalog, zoper njega pa bo podan še obdolžilni predlog.

NN je izvršil tatvino jadralnega padala ter s tem lastnika oškodoval za okoli 4.600EUR.

Na lokalni cesti Sodražica-Mala Slevica je voznik z osebnim avtomobilom trčil v srno. Za srno je poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 1.000EUR materialne škode.

OBVESTILO
Udeležence v prometu, predvsem voznike tovornih vozil in avtobusov, obveščamo, da se bo v času od 25.7.2016 do 31.7.2016, izvajala obdobna evropska usklajena akcija » TRUCK & BUS » s poudarkom cestnega prometa tovornih vozil in avtobusov. Namen akcije je izboljšanje varnosti prometa.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj