Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 21.9. do 23.9.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 21. - 23. 9. 2012

Poročilo za vikend, 21. - 23. 9. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (21., 22. in 23. september 2012): V petek, 21.9.2012 je na Gorenjski cesti v Ribnici kolesar zapeljal na bankino, zaradi česar je izgubil ravnotežje in padel. Kolesar je utrpel lažje telesne poškodbe, izdan pa mu bo plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 izven naselja Prigorica smo obravnavali prometno nesrečo, kjer sta voznik tovornega vozila in voznik avtodoma trčila z zunanjima ogledaloma. Ker z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče ni bilo moč ugotoviti povzročitelja, saj sta se izjavi udeležencev nasprotovali, bo o zadevi napisan UZ.

Policisti pa so pri rednem delu občanu zasegli zavitek z delci neznane posušene zelene rastline, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po opravljenem preliminarnem testu sledi ustrezen izdelek.

SOBOTA, 22.9.2012
[oglas tip =”200×200″ p=”D”]Na Merharjevi ulici v Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila. V prometni nesreči so tri osebe utrpele lažje telesne poškodbe. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar bo zoper njega podan obdolžilni predlog, zaradi povzročitve prometne nesreče pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 izven naselja Ortnek pa je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčil v kovinsko odbojno ograjo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NEDELJA, 23.9.2012
S strani občanke smo bili obveščeni, da je bila v naselju Draga opažena medvedka z dvema mladičema. Obveščeni so bili pristojni na Zavodu za gozdove RS.

Pripravil:
Matija Petovar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj