Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 21.10. do 23.10.2016

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (21., 22. in 23. oktober 2016): Na glavni cesti G2 106 pri Turjaku, smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku, smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Na glavni cesti G2 106 pri Turjaku je voznica os. avtomobila povozila divjega prašiča. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče,.

Na parkirnemu prostoru v Ribnici smo obravnavali poškodovanje parkiranega vozila, katerega je poškodoval NN voznik in s kraja odpeljal. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na lokalni cesti Stari Kot-Lazec je voznica os. avtomobila povozila košuto, ki je po trčenju s kraja pobegnila. O zadevi bo napisan Uradni zaznamek.

Obravnavali smo nesrečo pri delu, pri kateri je delavec padel s strehe in se poškodoval. O zadevi bo napisano poročilo na ODT. Kočevje

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj