Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 20.9. do 22.9.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 20.9. do 22. 9. 2013

Poročilo za vikend, od 20.9. do 22. 9. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (20., 21. in 22. september 2013): PETEK, 20.9.2013 – Na glavni cesti II. reda 106 med naseljema Ortnek in Žlebič se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva motorista. Prometna nesreča se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje, eden od motoristov pa je utrpel hude telesne poškodbe.

Obravnavali smo vlom v vikend, iz katerega je storilec odtujil predmete v skupni vrednosti za okoli 600 EUR. Napisana bo kazenska ovadba.

Od dveh oškodovancev smo sprejeli prijavi za kaznivo dejanje Nasilje v družini. Po vseh zbranih obvestilih sledita kazenski ovadbi.

V večernem času pa smo opravili intervencijo v zasebnem prostoru. Ker kršitelj kljub večkratnim opozorilom policistov ni prenehal s kršitvijo, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do iztreznitve, izrečen pa mu je bil tudi ukrep prepoved približevanja. Kršitelju je bil izdan tudi plačilni nalog.

SOBOTA, 21. september 2013
Obravnavali smo dve kaznivi dejanji Poskusa vloma v vikend. V obeh primerih bo napisana kazenska ovadba.

Sprejeli smo prijavo tatvine mobilnega telefona in denarnice z denarjem in dokumenti. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

NEDELJA, 22. september 2013
[oglas tip=”180×150″]Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

Na PP se je zglasil občan in povedal, da mu je neznani storilec poškodoval osebni avtomobil. Opravljen je bil ogled osebnega avtomobila, napisan pa bo kazenska ovadba.

Na regionalni cesti I. reda 212 pa je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj