Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 2. do 4.2.2018

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo(2., 3. in 4. februar 2018):

PETEK, 2. februar 2018
Obravnavali smo intervencijo v zasebnem prostoru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

SOBOTA, 3. februar 2018
Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan UZ.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznice osebnega avtomobila. Ena oseba je utrpela lahke telesne poškodbe, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil večjo vejo, katera je padla na vozišče. O zadevi bo napisan UZ.

NEDELJA, 4. februar 2018
Nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

Med petkovim sneženjem je zaradi vremenskih razmer tudi na območju PP Ribnica prišlo do več zastojev prometa. Nekateri so bili posledica podrtih dreves, drugi pa zaradi zdrsov predvsem tovornih vozil. Kršiteljem, ki so ravnali v nasprotju z odredbo o omejitvi prometa oziroma tistim, ki niso upoštevali prometne signalizacije, ki označuje zimske razmere, zaradi katerih je prepovedan ali omejen promet na določenem delu ceste, smo izrekli pet glob. Ob tej priložnosti udeležence v cestnem prometu opozarjamo naj v prihodnje upoštevajo prometno signalizacijo, odredbe o omejitvi prometa in naj se na pot odpravijo le z ustrezno zimsko opremo. Delavcem, ki so opravljali vzdrževalna dela na cestah in tistim občanom, ki so pomagali pri odpravljanju zastojev, pa se za pomoč zahvaljujemo.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj