Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 2.8 do 4.8.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 2. do 4. 8. 2013

Poročilo za vikend, od 2. do 4. 8. 2013

Ribnica – Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (2., 3. in 4. avgust 2013): v petek 2. 8. smo  obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, ki se je zgodilo na Uncu in  prometno nesrečo povoženja divjadi.

Sobota 3. 8.2013
Na območju Velikih Poljan smo obravnavali vlom v dva vikenda, v Ribnici vlom v zabojnik, pod Sveto Ano tatvino dveh akumulatorjev iz vozila-čebelnjak in vlom v vozilo, ki se je zgodil v Velikih Laščah. V vseh primerih za storilci še poizvedujemo, po zbranih obvestilih pa bodo napisane kazenske ovadbe.

Nedelja 4. 8.2013
Na dolenjevaškem polju smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, zaradi izsiljevanja prednosti. V Podpreski so bili policisti na ogledu požara, zagorela je bala sena, ki je bila s strani gasilcev pravočasno pogašena.

V Ribnici je bila najdena denarnica z dokumenti in bančnimi karticami last državljana Kolumbije. Trenutno se nahaja se na policijski postaji. V kolikor je lastnik ne bo prevzel bo poslana na Ministrstvo za zunanje zadeve.

Pripravil
Milivoj Bjelajac
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj