Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 2.12. do 4.12.2011

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (2., 3. in 4. december 2011):

PETEK, 2.12.2011:
Obravnavali smo dva primera poškodovanj vozil na parkirnem prostoru. V obeh primerih bo napisan UZ.

Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Ogrožanje varnosti. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

Na PP se je zglasil občan in povedal, da mu je neznanec v Ljubljani odtujil denarnico z denarjem in dokumenti. Kaznivo dejanje bo zaradi krajevne pristojnosti odstopljeno v nadaljnjo reševanje PP Ljubljana Center.

V nočnem času pa smo intervinirali na javnem kraju, kjer je prišlo do pretepa med večimi osebami. Kršiteljem je bil izdan plačilni nalog.

SOBOTA, 3.12.2011
S strani občanke smo bili obveščeni o poškodovanju žleba. Opravljen je bil ogled kraja, o zadevi pa bo napisana kazenska ovadba.

Opravili smo intervencijo na javnem kraju, kjer je prišlo do spora med dvema občanoma. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

NEDELJA, 4.12.2011
V Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti kolesarke. Kolesarka je pri tem utrpela lahke telesne poškodbe, zaradi povzročitve prometne nesreče pa ji je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 izven naselja Turjak je voznik osebnega avtomobila zbil medveda. Opravljen je bil ogled kraja, napisan pa bo UZ.

Pripravil:
Matija Petovar, Policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj