Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 2.10. do 4.10.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (2., 3. in 4. oktober 2015):
PETEK, 2. oktober 2015
Na relaciji Nova vas – Strmec je voznik osebnega avtomobila trčil v jelena. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na regionalni cesti R 653 smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Obema udeležencema je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu vozniku tovornega vozila zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja le tega zasegli. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

SOBOTA, 3. oktober 2015
Na glavni cesti II. reda 106 izven naselja Breg pri Ribnici je voznica osebnega avtomobila povozila srno. Za poginulo srno je poskrbel lovec LD Ribnica, voznici pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

NEDELJA, 4. oktober 2015
Sprejeli so prijavo o tatvini goriva iz rezervoarja tovornega vozila. Oškodovanec je umaknil predloga za pregon storilca kaznivega dejanja.

Policisti so pri rednem delu dvema občanoma zasegli delce neznane posušene rastline, zelene barve, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo – konoplja rastlina. Po opravljenem preliminarnem testiranju sledi ustrezen izdelek.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj