Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 19. do 21.7.2019

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (19., 20., in 21. julij 2019): Na lokalni cesti iz smeri Kočevske reke proti R III 653 je voznik z osebnim avtomobilom zaradi vožnje preblizu desnemu robu, zapeljal izven vozišča. Na vozilu je nastalo za okoli 1.500EUR materialne škode, v nesreči se ni telesno poškodoval. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Občanu sta bili zaseženi steklenički z neznano tekočino za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po zbranih obvestilih bo uveden hitri postopek z odločbo.

Na G2 106 je voznik z osebni avtomobilom zbil srno. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu je nastalo za okoli 200EUR materialne škode. Napisan bo uradni zaznamek.

Občanu je bil zasežen zavitek alu foljije v kateri je bila prašnata snov, za katero se sumi da gre za prepovedano drogo. Po zbranih obvestilih bo uveden hitri postopek z odločbo.

V Ribnici smo opravili ogled kraja prometne nesreče I.kategorije. Ugotovljeno je bilo tudi, da je povzročitelj pod vplivom alkohola zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Izdan mu je bil plačilni nalog, zoper njega pa bo podan tudi obdolžilni predlog.

Na G2 106 je voznik z osebni avtomobilom povozil srno. Srna je na kraju poginila, za njo je poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 200EUR materialne škode. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega je bil podan obdolžilni predlog.

Med naseljema Hrib-Mali Log je voznik z osebnim avtomobilom zbil medveda, Medved je po trčenj pobegnil v gozd, na vozilu je nastalo za okoli 300EUR materialne škode. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Na regionalni cesti R212, v naselju Vinice, je voznica z osebnim avtomobilom zbila srno. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu je nastalo za okoli 80EUR materialne škode, izdano Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj