Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 19. do 21.5.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (19., 20. in 21. maj 2017): Občanu je bilo zaseženo kolo z motorjem, ker je bilo le to ukradeno.
NN je izpred vrtne lope odnesel 97 železniških pragov in 2m3 drv, ter s tem lastnika oškodoval za okoli 2.000EUR.

Občan je našel IPHONE črne barve, lastnik lahko IPHONE prevzame na tukajšnji PP.

Sprejeli smo prijavi kaznivih dejanj Goljufije, Nasilništva in Ponarejanja listin.

Opravili smo intervencijo na javnem kraju, kjer je storilec brez vzroka udaril oškodovanca. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na G2 106 v Žlebiču je voznik z osebnim avtomobilom zbil srno. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu je nastalo za okoli 1.000EUR materialne škode.

Opravili smo intervencijo v zasebnem prostoru, kjer je prišlo do spora med partnerjema. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje, izdan mu je bil plačilni nalog.

Na G2 106, dolenjevaško polje, je voznica z osebnim avtomobilom trčila v srno. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode.

Na relaciji Junčje-Mala Slevica je voznik z osebnim avtomobil zbil srnjaka. Za poginulo žival je poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj