Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 19. do 21.3.2021

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (19., 20. in 21. marec 2021): Obravnavali smo prometno nesrečo, kjer je prišlo do materialne škode na vozilih. Opravljen je bil ogled kraja in napisan ustrezen izdelek.

Opravili smo ogled delovne nesreče, kjer je delavcu padel nosilec na nogo in ga poškodoval. Opravljen je bil ogled kraja,, obveščena delovna inšpekcija prav tako pa bo sestavljen ustrezen izdelek.

Najdena je bila bančna kartica na bankomatu, katera je bila po ugotovitvi lastnika vrnjena le temu.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo občanu odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog. Prav tako pa je bilo dvema občanoma zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeto vozniško dovoljenje in bo sestavljen obdolžilni predlog na sodišče pristojno za prekrške.

Obravnavali smo tatvino sadik sadnega drevja. Opravljen je bil ogled kraja, napisana pa bo kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Trikrat smo obravnavali povoženje divjadi pri čemer je nastala materialna škoda na vozilih. Opravljen je bil ogled vozil in sestavljen ustrezni izdelek.

Obravnavali smo intervencijo kjer je prišlo do napada in ugriza psa mimoidočega sprehajalca, ker lastnik ni zagotovila vseh ukrepov in psa križanca ni imel ves čas pod nadzorom, tako da je ta prišel v stik s sprehajalcem. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog prav tako pa bo o dogodku obveščena inšpekcija.

Drugih interventnih dogodkov nismo obravnavali.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj