Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 18. do 20.8.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (18., 19. in 20. avgust 2017): Občan je na PP prijavil izgubo reg.tablice LJKM-85, najditelj jo lahko prinese na tukajšnjo PP.
Občan je v reži bankomata v Loškem potoku našel denar.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so bila trem voznikom odvzeta vozniška dovoljenja.

Zaradi kršitve določil ZJRM so bile opravljene 4 intervencije, trem osebam je bilo odrejeno pridržanje, trem kršiteljem so bili izdani plačilni nalogi, zoper mladoletnega pa bo podan obdolžilni predlog.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja Nasilja v družini, zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba.

Občanu je bila zasežena neznana zeleno rjava posušena rastlina za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo.

Opravili smo ogled kraja prometne nesreče na parkirnem prostoru, izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP.

NN je vlomil v podjetje in odtujil nekaj kosov orodja. Lastnika je oškodoval za okoli 4.700EUR.

V bližini naselja Brinovščica je voznik z osebnim avtomobilom zbil srno. Za pogiunilo srno je poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 100EUR materialne škode. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP

OBVESTILO
V času od 218.2017 do 28.8.2017 bo evropsko usklajen poostren nadzor hitrosti na celotnem območju R Slovenije. Namen akcije je vplivati na vedenja voznikov v vozilih ter posredno zmanjševati najhujše posledice prometnih nesreč.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj