Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 18. do 20.1.2019

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (18., 19. in 20. januar 2019):

Petek, 18.1.2019
Voznik tovornega vozila je, zaradi neustrezne zimske opreme, z vozilom obstal na G2 106 ter tako povzročil zastoj. Izdan mu je bil plačilni nalog, uveden bo hitri postopek.

V Žlebiču je neznani voznik s tovornim vozilo zadel v odtočni žleb stanovanjske hiše ter s tem lastniku povzročil za okoli 100EUR materialne škode O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja Tatvine bunde.

Napoteni smo bili na intervencijo v gostinski lokal, kjer naj bi pretepli eno osebo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je gostu pred lokalom spodrsnilo zaradi česar je padel po tleh in se poškodoval po obrazu. Zaradi kršitve ZOPA bo uveden hitri postopek.

Zaradi odklonitve preizkusa alkoholiziranosti je bilo vozniku osebnega avtomobila odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njega je podan obdolžilni predlog.

Sobota, 19.1.2019
Občanu je bil zasežen zavitek s prepovedano drogo, zoper njega bo uveden hitri postopek.

V gostinskem lokalu je prišlo do spora med večjo skupino ljudi. V sporu je storilec z nožem večkrat zabodel oškodovanca. Postopek so prevzeli policisti SKP Ljubljana.

Nedelja, 20.1.2019
Ni bilo interventnih dogodkov.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj