Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 18.11. do 20.11.2011

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (18., 19. in 20. november 2011): Na G2 106 v naselju Breg je prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri vozila. Do nesreče je prišlo, ker je voznica z vozilom, iz neznanega vzroka, zapeljala na nasprotno smerno vozišče ter trčila v dve vozili. V nesreči so se štiri osebe lažje telesno poškodovale, povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.
Sprejeli smo prijavo o pogrešani osebi. Med iskalno akcijo je bil pogrešani najden v travi, kjer je obležal, zaradi  onemoglosti. Odpeljan je bil v ZD Ribnica, kjer so mu nudili zdravniško oskrbo, nato pa napotili domov.

Opravili smo ogled kraja prometne nesreče, do katere je prišlo na regionalni cesti Sodražica-Loški Potok, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo glede na stanje vozišča, voznika osebnega avtomobila. Pri tem je z vozilom zapeljal izven vozišča in se prevrnil. Na vozilu je nastala materialna škoda, voznik in sopotnica pa se nista telesno poškodovala. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Pripravil:
Bojan Kramžar, Policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj