Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 17. do 19.11.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (17., 18. in 19. november 2017):

PETEK , 17. november 2017
V Ribnici smo opravili ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan UZ.

Sprejeli smo prijavo za tatvino motorne žage in električnih vodnikov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznica osebnega avtomobila povozila jazbeca. Za poginulega jazbeca je poskrbel revirni lovec, voznici pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

V Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik trčil v parkiran osebni avtomobil, katerega je nato odbilo v drug parkiran osebni avtomobil, povzročitelj pa je s kraja odpeljal naprej. Povzročitelj je bil izsleden, izdan pa mu bo plačilni nalog.

V Nemški vasi je voznik osebnega avtomobila zapeljal izven vozišča v obcestni jarek in s kraja peš pobegnil. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Obravnavali smo požar na osebnem avtomobilu. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

SOBOTA, 18. november 2017
Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Zoper osumljenca sledi kazenska ovadba.

NEDELJA, 19. november 2017
Nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj