Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 17.3. do 19.3.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (17., 18. in 19. marec 2017):

PETEK, 17. marec 2017
Obravnavali smo štiri kazniva dejanja in sicer Vlom v zapuščeni objekt, od koder je bila odtujena kuhinjska in kopalniška oprema; Tatvino dveh kotlov za kuhanje, štedilnika in drv; Nasilje v družini in Poskus vloma v stanovanjsko hišo. Po vseh zbranih obvestilih bo v vseh primerih napisana kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 izven naselja Žlebič sta voznika tovornih vozil trčila z zunanjima vzvratnima ogledaloma. Obema udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na Gorenjski cesti v Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo treh vozil. Prometna nesreča se je zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika osebnega avtomobila. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

SOBOTA, 18. marec 2017
Obravnavali smo dva primera povoženja divjadi. V obeh primerih je bilo vozniku izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Policisti so pri rednem delu dvema občanoma zasegli manjšo količino prepovedane droge. V obeh primerih bo po opravljeni analizi izveden ustrezen ukrep.

NEDELJA, 19. marec 2017
Opravili smo intervencijo na javnem kraju, kjer je bilo ugotovljeno, da je kršitelj fizično napadel oškodovanca. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj