Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 16. do 18.6.2023

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (16., 17. in 18. junij 2023):

PETEK, 16. junij 2023
Na glavni cesti II. reda 106 v naselju Turjak smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, katero je povzročil voznik motornega kolesa zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 pa smo obravnavali še eno prometno nesrečo, katero je povzročila voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje na prekratki varnosti razdalji. Ena oseba je pri tem utrpela telesne poškodbe, povzročiteljici pa bo izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 med Ortnekom in Žlebičem pa je voznik osebnega avtomobila povozil jelena. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA, 17. junij 2023
Obravnavali smo kršitev javnega reda in miru. Pri tem je ena oseba utrpela telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Opravili smo ogled kraja, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval zapornico. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

NEDELJA, 18. junij 2023
Na lokalni cesti na relaciji Gradež – Grosuplje smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčil v varovalno ograjo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj