Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 16.11. do 18.11.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 16. - 18.11. 2012

Poročilo za vikend, 16. – 18.11. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (16., 17. in 18. november 2012): V petek smo v Ribnici obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, katera se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje voznice osebnega avtomobila. Voznici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Sobota, 17.11.2012
V soboto smo v Ribnici obravnavali dve kaznivi dejanji Tatvine, in sicer je v prvem primeru neznani storilec odtujil otroško kolo znamke BMX, v drugem primeru pa je neznani storilec odtujil motoristično čelado, ki je bila pod sedežem kolesa z motorjem, prav tako pa je poskušal odtujiti kolo z motorjem, kar pa mu ni uspelo in je le poškodoval ključavnico. V obeh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.

Na policijski postaji pa se je zglasil občan in povedal, da je povozil divjad. Ugotovljeno je bilo, da je vozil po glavni cesti iz smeri Ljubljane proti Ortneku, v bližini naselja Prilesje pa je z leve strani na vozišče skočila srna, katera se je zaletela v vozilo. Nastala je materialna škoda za približno 200 EUR, srna pa je zbežala v gozd. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na lokalni cesti Retje – Studenec pa smo obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča. Na vozilu je nastala materialna škoda za približno 1.000 EUR, voznici pa je bil izdan plačilni nalog.

Nedelja, 18.11.2012
[oglas tip=”200×200″ p=”D”]V nedeljo smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz hiše odtujil več zlatnine, bančno kartico in denar. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

Na regionalni cesti Sodražica – Loški potok smo obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča, kjer se je z vozilom prevrnil. Materialna škoda znaša približno 2.500 EUR, vozniku pa bo izdan plačilni nalog.

Na policijski postaji  je občanka prijavila pogrešanje osebe in povedala, da pogreša Malnar Goranka. Ugotovljeno je bilo, da je Malnar Goranko 17.11.2012 ob 6.00 uri odšel od doma v službo, od kjer pa se ni vrnil domov. Visok je med 165 –  170 cm, čokate postave, ima kratke osivele lase in rjave oči. Oblečen je v jeans sive hlače, črno-belo karirasto srajco, sivo jakno, obut pa je v črne športne copate. Občane in poslušalce radia naprošamo, v kolikor bi opazili pogrešanega, da o tem takoj obvestijo policijsko postajo Ribnica.
Pripravil:
Toni Vidmar, policist II
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj