Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 15.6. do 17.6.2012

Poročilo za vikend, 15. - 17. junij  2012

Poročilo za vikend, 15. - 17. junij 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (15., 16. in 17. junij 2012): Opravili smo ogled kraja prometne nesreče I.kategorije, v kateri je voznik tovornega vozila med manevriranjem oplazil parkiran osebni avtomobil. Na vozilih je nastalo za okoli 800EUR materialne škode, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na G2-106 pri naselju Dolenja vas, je voznik z osebnim avtomobilom zbil manjšega medveda. Medvedek je po trčenju pobegnil, na vozilu pa je nastala minimalna materialna škoda.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe,  ko je znani storilec z roko udaril oškodovanca. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba.

Opravljen je bil ogled vozila, katerega je poškodoval NN voznik v času, ko je bilo vozilo parkirano na parkirišču v Ljubljani in s tem lastniku povzročil za okoli 400EUR materialne škode. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

NN storilec je z ostrim predmetom na več mestih poškodoval lak vozila ter s tem lastniku povzročil za okoli 2500EUR materialne škode.

Na regionalni cesti G2-106-Grčarice  je voznici osebnega avtomobila v bočni del vozila pritekla srna. Na vozilu je nastalo za okoli 2000EUR materialne škode, za poginilo srno je poskrbel revirni lovec. Napisan bo uradni zaznamek.

Pripravil:
Bojan Kramžar, policist I
Policijska postaja Ribnic

Komentiraj