Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 15.5. do 17.5.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend in praznik od 15.5. do 17.5.2015

Poročilo za vikend in praznik od 15.5. do 17.5.2015

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (15., 16. in 17. maj 2015): Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom, do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja. Povzročiteljica je bila nato s strani policistov izsledena, zoper njo pa je bil napisan plačilni nalog zaradi pobega in povzročitve prometne nesreče.

Obveščeni smo bili o prometni nesreči, kjer je voznica z osebnim avtomobilom zapeljala z vozišča in se obrnila na levi bok vozila ter obstala. Opravljen je bil ogled kraja PN, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo kršitelju odvzeto VD in izdan plačilni nalog .

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo kršitelju odvzeto VD, zoper njega pa bo podan predlog na sodišče pristojno za prekrške.

Občanu je bila zasežene neznana posušena zelena snov. Po opravljeni analizi bo zoper njega izveden ustrezen ukrep.

S strani ZD Ribnica smo bili obveščeni o najdbi mrtve starejše občanke v stanovanju. Napisano bo poročilo na okrožno državno tožilstvo.

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do spora med znancema. Kršiteljema sta bila izdana plačilna naloga zaradi kršitve ZJRM.

Obveščeni smo bili o vlomu v mrliško vežico na pokopališču v Dolenji vasi. Opravljen je bil ogled kraja dejanja, v zvezi tega pa bo napisana kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Občanka je prijavila, da so ji na parkirnem prostoru poškodovali parkirano vozilo. Opravljen je bil ogled vozila in sestavljeni ustrezni izdelki.

Drugih interventnih dogodkov nismo obravnavali.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj