Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 14.10 do 16.10.2011

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (14., 15. in 16. oktober 2011): Voznik osebnega avtomobila je na G2 106, na dolenjevaškem polju, zbil zajca in poškodoval meglenko. Nastalo je za okoli 50EUR materialne škode, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.
Pri delu na črno so bili zaloteni trije državljani Madžarske, kateri so opravljali prodajo od vrat do vrat. Predani so bili tržni inšpektorici.

Občanka je v gozdu na Slemenih našla 5 ključev,  lastnik lahko ključe prevzame na tukajšnji Policijski postaji.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari in Povzročitev lahke telesne poškodbe. Zadevo smo v reševanje odstopili krajevno pristojni Policijski postaji Vič.

Obravnavali smo prometno nesrečo I.kategorije, v kateri je neznani voznik tovornega vozila, na G2 106 v bližini naselja Ortnek, pri srečevanju zadel v zunanje stransko ogledalo osebnega avtomobila. Po trčenju je odpeljal naprej, ne da bi nudil svoje podatke oškodovanki, kateri je povzročil za okoli 50EUR materialne škode.

Opravili smo ogled vozila, na katerega je padel pesek z nasproti vozečega tovornega avtomobila. Pesek je padel tudi na vozišče, po vseh zbranih obvestilih bo zoper voznika ustrezno ukrepano.

Zaradi pijanosti je pred stanovanjskim blokom obležal občan, odpeljan je bil domov, izdan mu je bil plačilni nalog.

NN je na bencinskem servisu Žlebič natočil gorivo in s kraja brez plačila odpeljal.

Pripravil:
Bojan Kramžar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj