Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 13. do 15.4.2018

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (13., 14. in 15. april 2018):

PETEK, 13. april 2018
Sprejeli smo prijavo za tatvino delom vozila. Oškodovanec je umaknil predlog za pregon storilca kaznivega dejanja.

V kraju Hlebče je voznica osebnega avtomobila trčila v ograjo. Voznici je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Goljufije. Kaznivo dejanje bo odstopljeno v nadaljnjo reševanje pristojni PP Ljubljana Šiška.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču. Ena oseba je utrpela lažje telesne poškodbe, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

SOBOTA, 14. april 2018
Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel lovec LD Sodražica, o zadevi pa bo napisan UZ.

Na lokalni cesti Ortnek – Velike Poljane se je voznica osebnega avtomobila izogibala srni in trčila v odbojno ograjo. O zadevi bo napisan UZ.

Opravili smo dve intervenciji na javnem kraju. Kršiteljema je bil izdan plačilni nalog.

Občan je prijavil, da ga je pretepel znanec in ga pri tem telesno poškodoval. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Policisti so pri rednem delu trem osebam zasegli prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledijo ustrezni izdelki.

NEDELJA, 15. april 2018
Sprejeli smo prijavo tatvine vrtnega palčka in dveh solarnih kamnitih lučk. Oškodovanec je umaknil predlog za pregon storilca kaznivega dejanja.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj