Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 13. do 15.10.2023

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (13., 14 in 15. oktober 2023):

PETEK, 13. oktober 2023
Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil divjad. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Sprejeli smo prijavo o tatvini registrskih tablic z osebnega avtomobila. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Obravnavali smo tatvino akumulatorja iz traktorja. Oškodovanec je umaknil predlog za pregon storilca kaznivega dejanja.

Na regionalni cesti R 212 je voznik tovornega vozila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, o zadevi pa bo napisan uradni zaznamek.

Obravnavali smo tatvino motornega kolesa znamke Aprillia. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru v Hrovači poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

SOBOTA, 14. oktober 2023
Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

NEDELJA, 15. oktober 2023
Na lokalni cesti na relaciji Breže – Jurjevica smo obravnavali prometno nesreči I. kategorije s pobegom. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

OBVESTILO
V času od 16. 10. 2023 do 22. 10. 2023 bomo izvajali poostren nadzor nad kršitvami pešcev v cestnem prometu in voznikov, ki kršijo tista zakonska določila, ki imajo za posledico ogrožanje varnosti pešcev.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj