Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 13.9. do 15.9.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 13.9. do 15. 9. 2013

Poročilo za vikend, od 13.9. do 15. 9. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (13., 14. in 15. september 2013): Policisti PP Ribnica smo preko vikenda obravnavali: Na relaciji Dolenja vas-Grčarice je voznik osebnega avtomobila zbil košuto. Na vozilu je nastala materialna škoda. Obveščen revirni lovec, kateri je poskrbel za košuto.

V Žlebiču je voznica osebnega vozila povozila medvedjega mladiča, kateri je na kraju poginil. Za medvedka je poskrbel higienik.

V Ribnici na parkirišču je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval parkirano vozilo. Nastala je materialna škoda. Napisan je bil Uradni zaznamek.

Dvema  voznikoma je bilo zaradi vožnje pod vplivom alkohola začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

V Ribnici smo obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je bilo dvema kršiteljema izdan plačilni nalog.

V Žlebiču smo obravnavali kaznivo dejanje Vloma v hišo. Na bencinskem servisu v Žlebiču kaznivo dejanje Tatvine plinskih jeklenk. V Goriči vasi kaznivo dejanje Tatvino goriva iz delovnih strojev. Po vseh zbranih obvestilih kaznivih dejanj sledi kazenska ovadba.

Na relaciji Sodražica-Loški Potok smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča. Na vozilu je nastala materialna škoda.

Pripravila:
Darija Divjak
Policijska postaja Ribnica

[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

2 komentarja

Komentiraj