Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 12. do 15. 8. 2011

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto, nedeljo in ponedeljek (12., 13., 14. in 15. avgust 2011):  Tekom vikenda in praznika smo obravnavali 3 vlome v stanovanjski hiši in vikend, pri katerih so neznani storilci odtujili predvsem zlate predmete in nakit, kaznivo dejanje tatvine, pri katerem je bilo iz parkiranega tovornega  vozila ukradeno gorivo ter kaznivi dejanji Lahke telesne poškodbe in Nasilje v družini. Po zbranih obvestilih bodo podane kazenske ovadbe.

Intervenirali smo na javni prireditvi, kjer je prišlo do spora in fizičnega obračunavanja med občanoma. Obema kršiteljema je bil izdan plačilni nalog.

Pri rednem delu smo dvema občanoma zasegli zavitke posušene zelene rastline in rjavega prahu, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Zoper oba storilca sledi ustrezen ukrep.

S področja prometne varnosti pa smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Pripravil:
Mitja Andoljšek, Policist  I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj