Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 10. do 12.11.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (10., 11. in 12. november 2017):

PETEK, 10. november 2017
Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

S strani občana je bil v reži bankomata v Ribnici najden denar. Lastnik oz. lastnica lahko denar prevzame na tuk. PP.

Obravnavali smo vlom v stanovanjsko hišo, iz katere je storilec odtujil več različnih predmetov v skupni vrednosti za okoli 1.000 EUR. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 v Ortneku je voznik osebnega avtomobila povozil srno. O zadevi bo napisan UZ.

Policisti so pri rednem delu vozniku osebnega avtomobila le tega zasegli zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je osebni avtomobil neregistriran in da voznik vozi pod vplivom alkohola ter da ima na osebnem avtomobilu nameščeni ukradeni registrski tablici. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, zoper njega pa sledi tudi obdolžilni predlog in kazenska ovadba.

SOBOTA, 11. november 2017
S strani občana smo bili obveščeni, da so mu volkovi preko noči pokončali konja. O zadevi je bil obveščen pristojni za Zavodu za gozdove RS.

Obravnavali smo tatvino salonitnih plošč in tlakovcev v skupni vrednosti približno 400 EUR. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

V bližini naselja Veliki Ločnik je občanu iz ograjenega pašnika pobegnilo večje število konj, kateri so se nato zadrževali na glavni cesti II. reda 106. Zaradi tega je prišlo do prometne nesreče I, kategorije, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Prav tako je prišlo do poškodovanja še enega vozila, v katerega je brcnil konj. Lastniku konj je bil izdan plačilni nalog.

NEDELJA, 12. november 2017
Obravnavali smo poskus vloma v stanovanjsko hišo. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Obravnavali pa smo še vlom v vozilo, iz katerega je storilec odtujil več kosov različnega orodja. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj