Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 10.7. do 12.7.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (10., 11. in 12. julij 2015):
PETEK, 10. julij 2015
Sprejeli smo prijavo o tatvini dveh prometnih znakov. Oškodovanec je umaknil predlog za pregon storilca kaznivega dejanja.

Na PP se je zglasila občanka in povedala, da jo je ugriznil pes in jo telesno poškodoval. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

V Žlebiču je voznik osebnega avtomobila v križišču izsilil prednost kolesarju. Kolesar je utrpel lažje telesne poškodbe, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Obveščeni smo bili o prometni nesreči I. kategorije, katera se je zgodila na lokalni cesti Ribnica – Jurjevica. Ker sta obe udeleženki in vozili izpolnjevali pogoje iz 4. odstavka, 111. člena ZPrCP, je bilo obema izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na lokalni cesti Jurjevica – Sodražica je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Policisti so pri rednem delu vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola prepovedali nadaljnjo vožnjo. Ker je voznik kljub prepovedi nadaljeval z vožnjo, mu je bil osebni avtomobil zasežen. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

SOBOTA, 11. julij 2015
Opravili smo intervencijo na javnem kraju, kjer je bil ugotovljeno, da je kršitelj udaril prijavitelja. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

NEDELJA, 12. julij 2015
Obravnavali smo kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari in sicer je neznani storilec poškodoval steklo vrat na kombiniranem vozilu. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj