Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 10.6. do 12.6.2016

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (10., 11. in 12. junij 2016): NN je izvršil tatvino 150m progovnega telefonskega kabla in s tem Slovenske železnice oškodoval za okoli 750EUR.
Vozniku osebnega avtomobila je bilo le to zaseženo saj je vozil brez vozniškega dovoljenja. Izdan mu je bil plačilni nalog in podan obdolžilni predlog.

NN je v naselju Gradež vlomil v stanovanjsko hišo iz katere pa ni odnesel ničesar.

Znani storilec je vlomil v objekt v katerem je razbil 5 steklenic ter s tem vaški odbor oškodoval za okoli 300EUR.

Sprejeta je bila prijava kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari v katerem je NN polomil vrtnico ob stanovanjski hiši oškodovanca.

V naselju Podklanec je voznica s kombiniranim vozilo, zaradi neprilagojene hitrosti, izgubila oblast nad vozilom in zapeljala izven vozišča. V prometni nesreči se ni telesno poškodovala, nastalo pa je za okoli 10.000EUR materialne škode.

Sprejeta je bila prijava kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti v katerem se je na cesto podrl gradbeni oder.

Zaradi vožnje osebnega avtomobila brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo voznici le to zaseženo,  podan obdolžilni predlog.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku os.avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj