Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend in praznike, od 30.4. do 3.5.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend in praznik od 30.4. do 3.5.2015

Poročilo za vikend in praznik od 30.4. do 3.5.2015

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, petek, soboto in nedeljo (30. april ter 1., 2. in 3. maj 2015): Policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine ženske torbice v kateri je imela mobilni telefon in osebno izkaznico. Na okrožno državno tožilstvo bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba .

Obveščeni smo bili o sporu med delodajalcem in zaposlenim, pri čemer je prišlo do kršitve javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so obravnavali dve poškodovanji parkiranih vozil. Opravljena sta bila ogleda vozil, o dogodkih pa bodo sestavljeni uradni zaznamki.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so bila odvzeta štiri vozniška dovoljenja. Kršiteljem sledi ustrezen ukrep.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo mladoletnemu kršitelju zaseženo kolo z motorjem. Sledi obdolžilni predlog na sodišče pristojno za prekrške.

Pri delu na terenu so policisti zasegli neznano posušeno zeleno rastlino, za katero sumijo da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

Opravili smo ogled požara v stanovanjski hiši, kjer je nastala materialna škoda. Napisano bo poročilo na okrožno državno tožilstvo.

Drugih interventnih dogodkov nismo obravnavali.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj