Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend in praznike od 28.4 do 2.5.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto, nedeljo, ponedeljek in torek (28., 29., 30. april ter 1. in 2. maj 2017): Zaradi izrečenih žaljivk oškodovanki, je bil storilcu prekrška izdan plačilni nalog.
Obravnavali smo dogodek, ko je pes ogrizel drugega psa, lastniku je bil izdan plačilni nalog.
Mladoletniku je bila zasežena neznana posušena rastlina za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo, zoper njega bo podan predlog OS Kočevje, Pisarna o zadevah o prekrških Ribnica.
Občanoma sta bila zasežena zavitka ALU folije z delci NN zelene rastline, zoper njiju bo podan obdolžilni predlog.
Opravljena je bila intervencija v sporu med sosedama, kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.
Opravili smo ogled kraja prometne nesreče z udeležbo divjadi, izdano je bilo obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4. odstavkom 111. člena ZPrCP,
Opravili smo ogled kraja kaznivega dejanja v katerem je NN storilec vlomil v skladišče podjetja in iz notranjosti odnesel več kosov delovnih aparatov.
Opravili smo ogled kraja in vozila v katerega je trčil NN voznik na parkirnem prostoru, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.
Opravili smo intervencijo pri družinskem sporu. Zaradi nasprotujočih izjav obeh udeležencev v sporu, bo o zadevi napisan uradni zaznamek.
Petim voznikom, kateri so vozili pod vplivom alkohola., so bila odvzeta vozniška dovoljenja, zoper dva bosta podana obdolžilna predloga, trem pa so bili izdani plačilni nalogi.
Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj