Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend in praznik od 19. do 22.4.2019

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto, nedeljo in ponedeljek (19., 20., 21. in 22. april 2019):

PETEK, 19. april 2019
Nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

SOBOTA, 20. april 2019
Policisti so pri rednem delu prijeli sprovajalko in tri tujce, kateri so ilegalno prestopili državno mejo. En tujec je zaprosil za mednarodno zaščito, zato je bil po končanem postopku odpeljan v Azilni dom, dva tujca pa sta bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

NEDELJA, 21. april 2019
Obravnavali smo poskus vloma v lopo. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

PONEDELJEK, 22. april 2019
Policisti so prijeli štiri tujce, kateri so ilegalno prestopili državno mejo. Vsi štirje tujci bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel lovec LD Sodražica, vozniku pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

Na lokalni cesti Jurjevica – Sajevec je voznik motornega kolesa izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča ter se prevrnil. Sopotnica na motornem kolesu je utrpela hude telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Obveščeni smo bili o travniškem požaru na dolenjevaškem polju. Ogenj so pogasili gasilci PGD Dolenja vas.

Obravnavali smo vlom v skladišče, iz katerega je bila odtujena večja količina cigaret. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. O zadevi bo napisan UZ.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj