Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 6.9.2011

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 6. september 2011: Opravili smo ogled kraja prometne nesreče do katere je prišlo na regionalni cesti R212 pri naselju Podklanec, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika osebnega avtomobila. Pri tem je voznik zapeljal z vozišča na makadamsko parkirišče in poškodoval sprednji del vozila, tako da je nastalo za okoli 300EUR materialne škode. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Na daljnovodu Mlaka-Ribnica je pregorel izolator zaradi česar je prišlo do pregrevanja in iskrenja, vnel pa se je lesen drog. Ogenj so pogasili gasilci PGD Dolenja vas.

V stanovanjskem bloku v Sodražici je prišlo do požara, ker je NN odvrgel cigaretni ogorek na kup odpadnih stvari in strojev, katere so stanovalci spravili pod stopnišče za odvoz na deponijo. Ogenj je pogasilo 21 gasilcev okoliških prostovoljnih gasilskih društev. Nastalo je za okoli 3000EUR materialne škode.

Intervenirali smo v dveh primerih na javnem kraju, kjer pa je bilo ugotovljeno, da do kršitev JRM ni prišlo.

Voznik osebnega avtomobila je pri naselju Grčarice zbil srno. Srna je na kraju poginila, na vozilu pa je nastalo za okoli 1000EUR materialne škode.

Pripravil:
Bojan Kramžar, Policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj