Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 5.7.2016

Poročilo za torek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 5. julij 2016: NN je v soboto vlomil v stanovanjsko hišo v Dvorski vasi in iz notranjosti odnesel denar ter nakit. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1.050EUR.
Na parkirnem prostoru v Ribnici je NN voznik trčil v parkiran osebni avtomobil, ter s tem lastniku povzročil za okoli 200EUR materialne škode. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Intervenirali smo v sosedskem sporu, kjer je soseda po rami udarila oškodovanko.

Na G2 106 je prišlo do prometne nesreče I.kategorije v kateri je povzročitelj prehiteval tovorno vozila v trenutku, ko mu je nasproti pripeljal voznik osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do oplaženja, povzročitelj  pa je  s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancema nudil svoje podatke.

Kršiteljica je vpila in žalila dva občana, katera sta jo predhodno prijavila policiji, ker je njen pes ugriznil občanko v nogo. Izdan ji je bil plačilni nalog.

OBVESTILO
Danes bodo policist v sklopu akcije  » SPEED MARATHON«, izvajali poostren nadzor na vozniki motornih vozil, s poudarkom na hitrosti vožnje z motornimi vozili.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj