Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 28.6.2016

Poročilo za torek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 28. junij 2016: Opravili smo ogled kraja delovne nesreče v kateri je delavca stisnil stroj tako da mu je polomilo več reber. Poškodovani ni v življenjski nevarnosti in je bil s kraja z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana. O zadevi bo napisano poročilo na ODT.
NN je na parkirišču trčil v parkiran osebni avtomobil ter povzročil za okoli 300EUR materialne škode, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Občanka je prijavila izgubo reg.tablice LJUM-96, katera je z motornega kolesa odpadla nekje na relaciji Ribnica-Kočevje-Novo mesto.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil, do iztreznitve, pridržan voznik osebnega avtomobila.

Vozniku je osebnega avtomobila, je na reg.cesti R212, pred vozila skočila košuta, katero zadel s sprednjim delom vozila. Košuta je po trčenju pobegnila, na vozilu pa je natstalo za okoli 300EUR materialne škode. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP.

Na G2 106 je voznik s tovornim vozilo, zaradi neprilagojene hitrosti, zapeljal desno izven vozišča in trčil v prometni znak. V nesreči se ni telesno poškodoval, nastalo pa je za okoli 2.000EUR materialne škode. Povzročitelj je vozil tudi pod vplivom alkohola zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj