Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 17.3.2020

Poročilo za torek
Poročilo za torek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 17. marec 2020: Policisti PP Ribnica smo v zadnjih 24 urah obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z udeležbo divjadi.

OBVESTILO ZA JAVNOST:

Zaradi zdravja naših zaposlenih in zdravja ljudi, tudi mi omejujemo obiske na policijski postaji.
Prebivalce zato prosimo, naj se za ne nujne prijave in vprašanja v čim večji meri poslužujejo elektronske pošte, interneta in telefonskih kontaktov s policijsko postajo in naj čim manj hodijo neposredno v policijsko enoto.

Z ukrepom nikakor ne odrekamo uslug državljanom, ampak jih v primerih, ko je to možno, samo napotujemo na druge, že obstoječe in uveljavljene, komunikacijske kanale.

V kolikor imajo prebivalci dilemo, ali je morebiti potreben obisk policijske postaje, naj predhodno pokličejo na telefonsko številko postaje in se pozanimajo. Gre za ukrep, s katerim želimo omejiti stike in v kar največji meri poskrbeti za varnost in zdravje vseh.

Ponovno izpostavljamo, da je interventna številka 113 namenjena za klice v sili, denimo za obveščanje o kršitvah javnega reda in miru, o prometnih nesrečah, kaznivih dejanjih, torej takrat, ko ljudje nujno potrebujejo pomoč policije.

Prosimo za razumevanje.

s spoštovanjem,

Pripravil:
Jože Grže
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj