Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 14.3.2017

Poročilo za torek
Poročilo za torek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 14. marec 2017: Na G2 106 v naselju Prigorica je voznik osebnega avtomobila med vožnjo zaspal in z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v nasprotno vozeče tovorno vozilo. V nesreči so 3 udeleženci zadobili lahke telesne poškodbe, na vozilih je nastalo za okoli 12.000EUR materialne škode. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper povzročitelja izveden ustrezen ukrep.
Na g2 106 izven naselja Prigorica je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP.

Na podlagi odredbe sodišča je bila opravljen hišna preiskava v kateri je bila zasežena večja količina tablet. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba za storitev kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih snovi.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj