Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za torek, 13.9.2016

Poročilo za torek
Poročilo za torek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za torek, 13. september 2016: Občanu so bili zaseženi trije leseni kloptci, ker obstaja sum, da so bili odtujeni, njihovega izvora pa ni znal razložiti.
Na parkirnem prostoru v Ribnici je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, deležencem ja bilo izdano Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP

Vozniku osebnega avtomobila je bilo vozilo zaseženo saj je vozil neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja,.Zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

Na regionalni cesti loški Potok-Sodražica je voznik z osebnim avtomobilom izsilil prednost drugemu vozniku osebnega avtomobila. V nesreči je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, na vozilih je nastalo za okoli 5.000EUR materialne škode, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Vozniku osebnega avtomobila je pred vozilo na G2 106 pritekla lisica, katero je zadel s sprednjim delom vozila, lisica je po trčenju pobegnila, na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Voznik tovornega vozila je zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču trčil v nasproti vozeče vozilo. V nesreči je bila ena oseba lažje telesno poškodovana in je bila s kraja z reševalnim vozilom odpeljana v UBKC Ljubljana, na vozilih je nastalo za okoli 4.000EUR materialne škode.

Povzročiteju, kateri je vozil pod vplivom alkohola, je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega bo podan obdolžilni predlog.
Na G2 106, v bližini naselja Breg pri Ribnici, je voznik z osebnim avtomobilom zbil srno. Za poginulo srno je poskrbel uslužbenec veterine, na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode, izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku skladno s 4.odstavkom 111.člena ZPrCP

OBVESTILO
V zadnjem času so policisti večkratnim kršiteljem cestno prometnih prepisov zasegli več vozil, prav tako pa beležimo porast prometnih nesreč. Voznike naprošamo, da upoštevajo cestno prometne predpis ter s tem pripomorejo k večji varnosti na cesti. Vsem udeležencem v prometu želimo srečno in varno na poti.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj