Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 30.8.2017

Poročilo za sredo
Poročilo za sredo

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 30. avgust 2017: Obravnavali smo kaznivo dejanje tatvino drv. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

OBVESTILO UDELEŽENCEM CESTNEGA PROMETA

V prihodnjih dneh bomo policisti nadaljevali z aktivnostmi, povezanimi z zagotavljanjem varnosti v cestnem prometu. Ob začetku šolskega leta bomo še bolj prisotni ob šolah in poteh, ki jih otroci uporabljajo za prihod v šolo in iz nje. Med drugim, bodo naše aktivnosti usmerjene v umirjanje prometa, pravilnemu prečkanju ceste, opremljenosti prvošolčkov in kolesarjev, uporabi zaščitnih čelad in zadrževalnih sistemov na vseh sedežih v vozilih. Posebej bomo preverjali tudi tehnično brezhibnost in označenost vozil s katerimi otroci prihajajo v šolo in ostalih predpisov, ki urejajo to področje.

Za varnost otrok ni odgovorna zgolj policija, temveč smo za to odgovorni vsi, ki smo kakorkoli udeleženi v cestnem prometu, zato pozivamo vse, da se, ne samo v teh prvih šolskih dnevih, ampak skozi vse leto, obnašamo strpno in odgovorno ter na ta način vsi skupaj poskrbimo, da bo vsem, še posebej pa najšibkejšim udeležencem cestnega prometa, zagotovljena čim večja varnost na naših cestah.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj