Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 29.8.2012

Policija
Poročilo za sredo, 29.8.2012

Poročilo za sredo, 29.8.2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 29. avgust 2012: V Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti  v križišču voznice osebnega avtomobila. Ena oseba je utrpela lažje telesne poškodbe, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 pa smo obravnavali prometno nesrečo zaradi nepravilne strani vožnje. Zaradi nasprotujočih se izjav udeležencev in ker ni bilo na podlagi sledov moč ugotoviti povzročitelja, bo o zadevi napisan UZ.

S strani občana smo bili obveščeni, da mu je medved v Srednji vasi pri Dragi poškodoval sadno drevje. Opravljen je bil ogled kraja, obveščen pa je bil pristojni na Zavodu za gozdove RS.

[oglas tip=”200×200″]Na lokalni cesti Ribnica – Jurjevica je voznica osebnega avtomobila zaradi del na cesti le ta obvozila po travniku in trčila v betonski jašek ter poškodovala podvozje vozila. Ker je do dogodka prišlo izven vozišča na nekategorizirani površini, bo o zadevi napisan UZ.

Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru v Ribnici poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. Napisan bo UZ.

Obveščeni smo bili o tatvini alkoholne pijače v trgovini. Pijača je bila storilcu zasežena, po vseh zbranih obvestilih pa sledi kazenska ovadba.

Na regionalni cesti R 655 pa je voznica osebnega avtomobila povozila srno. Za poginulo srno je poskrbel lovec, napisan pa bo UZ.

Pripravil:
Matija Petovar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj