Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 2.4.2014

Policija
Poročilo za sredo, 2.4.2014

Poročilo za sredo, 2.4.2014

Ribnica – Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 2. april 2014: Prejeli smo dve prijavi o tatvini denarja in tatvini denarnice z dokumenti. Ker je bilo ugotovljeno, da sta bili dejanji storjeni na območju PP Ljubljana Vič, jim bo zadeva odstopljena.

Obravnavali smo kaznivo dejanje, pri katerem si je občanka z overitvijo lažne vsebine pridobila protipravno premoženjsko korist v višini 250 EUR.   Zoper njo bo podana kazenska ovadba.

Obravnavali smo kršitev javnega redu in miru in kršitev prepovedi približevanja določeni osebi.  Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti G2 106 v Ortneku, smo ob 8.21 uri  obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje voznika po nasprotnem voznem pasu. Povzročitelj, kateri je vozil terensko vozilo znamke Mercedes-Benz ML, črne barve, neznanih registrskih številk, se je s kraja odpeljal v smeri proti Ljubljani. Morebitne očividce nesreče naprošamo, da pokličejo na tuk. PP ali pokličejo na štev. 113.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj