Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 18.6.2014

Policija
Poročilo za sredo, 18.6.2014

Poročilo za sredo, 18.6.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 18. junij 2014: NN je z ostrim predmetom poškodoval lak na osebnem avtomobilu ter s tem lastniku povzročil za okoli 30EUR materialne škode.

NN voznik je na parkirnem prostoru trčil v parkiran osebni avtomobil ter s tem lastniku povzročil za okoli 500EUR materialne škode.
Obravnavali smo kaznivo dejanje Tatvine, v kateri je storilec izvršil tatvino artiklov v trgovini Spar Ribnica, 5 čokoladic  mu je bilo zaseženih in vrnjene lastniku.

OBVESTILO:
Jutri, v petek 20. junija, se bo na območju PP Ribnica in PP Kočevje odvijala 2. etapa kolesarske dirke po Sloveniji. Ker bo cestni promet zaradi prireditve oviran, nekateri odseki cest pa bodo za določen čas popolnoma zaprti, vse udeležence cestnega prometa in obiskovalce prireditve pozivamo naj se ravnajo po navodilih organizatorjev in policistov. Še posebej opozarjamo na upoštevanje začasne prometne signalizacije in vozil s prednostjo ter vozil za spremstvo.

Vozila za spremstvo uporabljajo posebni opozorilni svetilki, ki oddajata rdečo in modro svetlobo. Takrat morajo vozniki takoj ustaviti vozila, drugi udeleženci cestnega prometa se morajo takoj umakniti z vozišča, in dati vozilu, ki daje tak znak, in vozilu oziroma vozilom, ki ga spremlja, prosto pot. Vozniki morajo ustaviti vozila ob robu ali zunaj vozišča. Vožnjo smejo nadaljevati šele, ko odpelje mimo vozilo, vozili oziroma vsa vozila v koloni, vključno z zaključnim vozilom, ki daje znake z rdečo in modro svetilko.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj