Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za sredo, 16.10.2013

Policija
Poročilo za sredo, 16.10.2013

Poročilo za sredo, 16.10.2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, 16. oktober 2013: Policisti PP Ribnica smo v zadnjih štiriindvajsetih urah obravnavali: V Žlebiču je voznica osebnega avtomobila zbila srno. Nastala je materialna škoda. Obveščen je bil revirni lovec, kateri je poskrbel za srno.

  • Pri odcepu za Veliki Osolnik smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča. Na vozilu je nastala materialna škoda. Voznici je bil izdan plačilni nalog.
  • Kaznivo dejanje, kjer je neznani storilec v OŠ Ribnica iz garderobe odtujil oblačila.. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na državno tožilstvo.
  • V Ribnici smo obravnavali kaznivo dejanje Tatvine bakrenega žleba. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Za občane imamo še posebno obvestilo in sicer vsem voznikom v cestnem prometu sporočamo, da naj bodo danes še posebej pozorni na kolesarje, ker imajo šolarji športni dan s kolesi.

Pripravila:
Darija Divjak
Policijska postaja Ribnica

[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

1 komentar

  • pogrešam poročilo za četrtek, 17.10.2013… glede na sramoto pa se ne čudim, da si ga portal ne upa objaviti… samo, novice so dobre in slabe, in pri slabih pač sei treba zatiskati oči…

Komentiraj