Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za praznike in vikend, od 30.4. do 4.5.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 30.4. do 4.5.2014

Poročilo za vikend, od 30.4. do 4.5.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica od srede so nedelje (od 30. april do 4. maj 2014):
30.4.2014
Prejeli smo prijavo o vlomu v gostinski lokal od koder je NN storilec odtujil menjalnega denarja, manjši prenosni računalnik več škatlic različnih vrst cigaret. S tem dejanjem je lastnika oškodoval za cca. 450 EUR.  O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

Prejeli smo prijavo o poskusu  vloma v gostinski lokal, pri čemer je NN storilec le poškodoval ključavnico vrat, v lokal pa ni vstopil. S tem dejanjem je lastnika oškodoval za cca. 50 EUR, o zadevi bo napisana kazenska ovadba.

Na PP se je zglasila občanka in prijavila, da ji je NN voznik na parkirnem prostoru v Ljubljani poškodoval parkiran osebni avtomobil, na katerem je nastala mat. škoda za cca. 500 EUR. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na PP se je zglasila občanka in prijavila, da ji je NN voznik na parkirnem prostoru v Ljubljani poškodoval parkiran osebni avtomobil, na katerem je nastala mat. škoda za cca. 50 EUR. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na regionalni cesti R655 pri Grčaricah je občan povozil srno. Na vozilu je nastala materialna škoda. Udeležencu je bilo  izdano Obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Prejeli smo prijavo o poslušanju preglasne glasbe v stanovanjskem naselju. Občanu je bilo izrečeno opozorilo. [oglas tip=”468×60″ p=”C”]

1.5.2014
Intervenirali smo pri kršitvi javnega reda in miru. Ker se občan ob interveniranju ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo, je bil pridržan do iztreznitve. Izdan pa mu je bil tudi plačilni nalog.

Prejeli smo prijavo o vlomu v garažo, od koder je NN storilec odtujil posodo z gorivom in lastnika oškodoval za cca. 100 EUR. O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

Prejeli smo prijavo občanke, da se je podnevi po naselju Dolenji lazi sprehajal medved. O dogodku obveščen revirni lovec in predstavnik Zavoda za gozdove.

3.5.2014
Intervenirali smo v gostinskemu lokalu, kjer sta se sprla in stepla dva gosta. Enemu izmed kršiteljev  je bil izdan plačilni nalog,  zoper drugega pa bo izveden ustrezen ukrep po vseh zbranih obvestilih oz. znanih telesnih poškodbah Zoper lastnika lokala bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu zaradi neupoštevanja obratovalnega časa

4.5.2014
Na glavni cesti G2 106 pri Jasnici, smo obravnavali povoženje divjadi. Na vozilu je nastala mat. škoda, udeležencu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

V času med 5.5. in 16.5.,  bomo na območju PU Ljubljana izvajali poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na ugotovljanju psihofizičnih sposobnosti udeležencev v cestnem prometu.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj