Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za praznike in vikend, od 24.12. do 28.12.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za praznike in vikend  od 24.12. do 28.12.2014

Poročilo za praznike in vikend od 24.12. do 28.12.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za sredo, četrtek, petek, soboto in nedeljo (24., 25., 26., 27. in 28. december 2014): NN storilec je izvršil tatvino 250 EURO palet in lastnika oškodoval za cca. 3.000 EUR. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Prejeli smo obvestilo o tatvini goriva iz delovnega stroja. Na kraju sta bila prijeta storilca, zoper katera bo podana kazenska ovadba.

Intervenirali smo pri kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. Zoper povzročitelja, ki je udaril oškodovanca bo podan obdolžilni predlog.

Intervenirali smo pri kršitvi javnega reda in miru na javni prireditvi. Storilcu je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. Nastala je mat. škoda za cca. 1.300 EUR, za povzročiteljem, ki je vozil rumeno kombinirano vozilo pa še poizvedujemo.

Na glavni cesti G2 106 pri Ortneku smo obravnavali prometno nesrečo zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča. Nastala je le materialna škoda, izdano pa je bil obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola, povzročitve prometne nesreče in več kršitev cestno prometnih predpisov, smo do iztreznitve pridržali voznika osebnega vozila.

Na regionalni cesti R 655 pri Rakitnici je voznica os. avtomobila povozila srno. Izdano ji je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Obravnavali smo požar v kontejnerju za mešane komunalne odpadke. Po vseh zbranih obvestilih bo napisano poročilo na okrožno državno tožilstvo.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj