Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za ponedeljek, 6.6.2016

Poročilo za ponedeljek
Poročilo za ponedeljek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za ponedeljek, 6. junij 2016: Na G2 106, Dolenja vas, je prišlo do prometne nesreče v kateri je kolesarka  izsilila prednost voznici osebnega avtomobila. Pri tem je kolesarka padla po tleh in se lažje telesno poškodovala. Kolesarki je bil izdan plačilni nalog.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari v katerem je NN storilec poškodoval podaljšani nosilec tretje zavorne luči  na strehi osebnega avtomobila in s tem lastnici povzročil za okoli 500EUR materialne škode.

Med vožnjo s kolesom je kolesar, iz neznanega vzroka padel po tleh in si odrgnil koleno. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Vozniku osebnega avtomobila je, v trenutku ko je ta speljal, pred vozilo na prehod za pešce zapeljala kolesarka. Pri tem jo je zadel s sprednjim delom vozila, tako da je kolesarka padla po tleh in si pri tem poškodovala komolec. Kolesarki je bil izdan plačilni nalog.

Na G2 106 v Goriči vasi sta voznika os.avtomobilov trčila z zunanjima levima ogledaloma. Po trčenju je povzročitelj s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke.

Na G2 106, med Dolenjo in Nemško vasjo, je voznica z osebnim avtomobil trčila v srno. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu pa je nastalo za okoli 100EUR materialne škode. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku os.avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj