Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za ponedeljek, 27.8.2012

Poročilo za ponedeljek, 27.8. 2012

Poročilo za ponedeljek, 27.8. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za ponedeljek, 27. avgust 2012: Obravnavali smo dve kaznivi dejanji in sicer je šlo v prvem primeru za Poškodovanje tuje stvari, v drugem pa za Tatvino. V obeh primerih bo podana kazenska ovadba na ODT.

Obveščeni smo bili o razsutju tovora s tovornega vozila po vozišču v Ribnici. Do odstranitve predmetov z vozišča je bila cesta zaprta za ves promet. Zoper voznika je bil izdan plačilni nalog, zoper odgovorno osebo pa bo napisan predlog prekrškovnemu organu.

[oglas tip=”180×150″]Na glavni cesti v Nemški vasi smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega zavijanja voznika osebnega avtomobila. Na vozilih je nastala materialna škoda za približno 4.500 EUR. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Obravnavali pa smo še prometno nesrečo z udeležbo divjadi, katera se je zgodila na relaciji Grčarice – Rakitnica in v kateri je voznik osebnega avtomobila zbil srno. O zadevi bo napisan uradni zaznamek

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

1 komentar

  • je rekel/rekla:Tadeja sva obiskala z mag.Lidijo Pliberšek in glvirooi smo o tematiki, ki se dotika delovanja JGS.Tadej si je vzel čas in nama prisluhnil, na koncu pa tudi ponudil določene rešitve, za kar se mu lepo zahvaljujem.

Komentiraj