Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za ponedeljek, 13.8.2012

Poročilo za ponedeljek, 13.8. 2012

Poročilo za ponedeljek, 13.8. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za ponedeljek, 13. avgust 2012: Na policijski postaji se je zglasil občan in naznanil tatvino mobilnega telefona. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

[oglas tip=”125×125″ p=”D”]Prav tako smo na policijski postaji sprejeli prijavo za kaznivo dejanje poslovne goljufije. Zaradi krajevne pristojnosti glede na kraj storitve kaznivega dejanja bo le to odstopljeno na policijsko postajo Kočevje.

OPOZORILO

V zadnjih dneh smo bili večkrat obveščeni o pojavu medvedov in medvedk z mladiči v naseljih  Podplanina, Novi kot in Draga ter o škodi, katero le ti povzročajo na sadnem drevju. Zaradi vse pogostejšega pojava medvedov v omenjenih naseljih, prav tako pa širšem okolišu že omenjenih naseljih ter drugih naselji, opozarjamo vse prebivalce na previdnost pri hoji v naravi, še posebej v gozdovih in na mestih daljše oddaljenosti od stanovanjskih hiš.

V vseh primerih, katerih smo bili obveščeni o pojavu medveda, so bile za nadaljnje ukrepanje takoj obveščene pristojne službe.

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj