Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za ponedeljek, 13.6.2016

Poročilo za ponedeljek
Poročilo za ponedeljek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za ponedeljek, 13. junij 2016: Na G2 106 je prišlo do prometne nesreče v kateri sta voznika os.avtomobilov, zaradi vožnje po napačnem smernem vozišču povzročitelja,  trčila z zunanjima levima ogledaloma, neznani povzročitelj je s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Nastalo je za okoli 500EUR materialne škode.
Sprejeti sta bili prijavi kaznivih dejanje Zanemarjanja mladoletne osebe in surovega dejanja.

NN je v Sodražici z dvorišča stanovanjske hiše izvršil tatvino starejšega kolesa znamke Rog, z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 30EUR.

Opravili smo ogled vozila, katerega je na parkirnem prostoru v Ljubljani, poškodoval neznani voznik in s tem lastnici povzročil za okoli 200EUR materialne škode.

Na regionalni cesti Hrib-Podplanina je voznica z osebnim avtomobil zbila srno. Na vozilu je nastalo za okoli 400EUR materialne škode, za poginulo srno je poskrbel revirni lovec.

Pred naselje Ortnek na G2 106 je voznik z osebnim avtomobilom zbil srnjaka. Na vozilu je nastalo za okoli 400EUR materialne škode, za poginulega srnjaka pa je poskrbel revirni lovec.

Na lokalni cesti Turjak-Grosuplje je voznik z osebnim avtomobilom zbil mačko tako da je na vozilu nastalo za okoli 500EUR materialne škode, mačka je po trčenju pobegnila.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj