Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za četrtek, 7.10.2021

Poročilo za četrtek
Poročilo za četrtek

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za četrtek, 7. oktober 2021: Sprejeli smo prijavo za tatvino izolacijskih plošč stiroporja. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v prometni znak in zapeljal izven vozišča. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznica osebnega avtomobila povozila kamen in poškodovala pnevmatiko. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v brežino in se prevrnil na streho. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Obravnavali smo kršitev javnega reda in miru. Ker kršitelj kljub večkratnim opozorilom policistov ni prenehal s kršitvijo, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje do iztreznitve. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Obveščeni smo bili, da je voznik osebnega avtomobila zapeljal na železniške progo, kjer je obstal. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve, napisan pa bo obdolžilni predlog.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj